Sørlandstur

Dag 1: 

Vi dro hjemmefra ca 12 og kjørte sør over. På veien stoppet vi innom Kragerø og Grimstad, som er to veldig fine og koselige sørlandsbyer. Jeg fikk migrene og var kvalm mesteparten av turen desverre. Vi stoppet også innøm Sørlandssenteret og handlet litt. På kvelden sjekket vi inn på First Hotel i Kristiansand, og gikk til Peppez pizza for å spise middag. 

Dag 2: 

Vi våknet tidelig for å gå og spise Hotelfrokost. Senere dro vi til handlegaten hvor det også ble litt handling, og et lite stopp innom Gottis. Der solgte de verdens beste frozen youghurt spør du meg! Etter det satte vi oss i bilen for å kjøre videre til Mandal, som tok ca 1 time. Vi dro rett på Sjøsanden, som er en utrolig fin strand der vi møtte de vi skulle sove hos. ( noen familievenner ). På kvelden dro vi på en koselig resturang ved bryggen.Dag 3:

Vi våknet til en god rekefrokost og gjorde oss klare for enda en dag til stranden. Vi var der i mange timer, før vi dro til huset deres igjen for å gjøre oss klare for båttur. Vi kjørte ut til en holme der vi fisket i flere timer, og jeg fikk tre makrell. På kvelden kjørte vi til land igjen og bestillte en pizza på Pizza bakeren. 

Dag 4:

Vi våknet til en god frokost igjen, der vi spiste fisken som vi fisket kvelden før. Etter det pakket vi oss sammen og satte oss i bilen for å kjøre hjemover igjen. På veien stoppet vi innom Arendal og Risør.♥♥

3 kommentarer

emip

22.07.2013 kl.16:27

Så koselig! Kjempefine bilder :-)

Camari

22.07.2013 kl.19:07

så koselig da:)) veldig fine bilder<3

Hedda Egerdahl

23.07.2013 kl.16:05

åå, så masse herlige bilder!

Skriv en kommentar

hits