HJEMMELAGET MUSLI

 

I går lagde jeg denne supergode müslien som er hentet fra Fotballfrue sin blogg. Den smaker veldig godt sammen med vanilje-youghurt og bær. Så om du har litt tid til overs på disse kalde høstdagene, anbefaler jeg virkelig dere å lage denne!  mmmm

 

 

 

SUSHI

 I dag fristet det veldig med sushi etter trening, så mamma og jeg dro til en sushi take away og kjøpte med oss dette hjem. Før var jeg ikke noe glad i sushi, men nå som jeg har smakt det flere ganger, elsker jeg det! Nå må jeg øve til en matteprøve vi skal ha i morgen. 

Redigering

Det er noen som har lurt på hvordan jeg redigerer bildene mine, og om jeg kunne lage et innlegg om det, så tenkte å vise nå.

1. Jeg går inn HER, og trykker på Pixlr express.2. Velger Browse3. Trykker Blur 

4. Trykker Add image , og velger bilde jeg vil ha

5. Trykker Save, og så er det ferdigSå lett som det! Håper dere skjønte

Milkshake


Lagde meg en liten milkshake til kveldskos i dag. Den var utrolig god!♥

Anbefaling: Grillet PizzaHei ♥ Tenkte å komme med en anbefaling siden det er så lenge siden. Jeg lagde denne pizzaen i går, og den smakte ubeskrivelig godt! så den er virkelig til å anbefale.Mmmm, blir ikke lenge til jeg lager denne igjen for å si det sånn. Både mamma og jeg elsket den!

Anbefaling: Evelinas fashion cafe

Hello ♥ Tideligere i dag kom jeg over youtube kontoen Evelinas fashion cafe. Jeg falt for videoene hennes med en gang. En herlig jente med en trist oppvekst, som endte opp på youtube som designer. Hun legger ut mange DIY videoer, noe som er utrolig inspirerende! I tilleg så har hun en blogg, som du kan lese her. Hun legger ut antrekk og diverse annet. Ta deg en tur innom youtubekontoen hennes her. 

Anbefaler også å se denne videoen, så trist!

Vært innom henne før?

Style

Hello♥ Dette er en enkel måte å style et helt vanlig, grått maxi skjørt på. Jeg har gjort det veldig enkelt, men samtidig likte jeg det. 

Klokke Daniel Wellington Veske Michael Kors Sko Converse Armebånd, solbriller og skjørt Ebay Topp H&M

Fisheye
Her ser dere hvordan bildene blir! Jeg syntes de blir utrolig stilige og fine, kjøpes HER ♥

De perfekte vårskoene

Hei ♥

Jeg har funnet en rekke fine vårsko på Bubbleroom som jeg falt for med en gang. Skoene er nydelige etter min mening og passer perfekt til denne tiden av året. 

1.Her  2. Her  3. Her  4. Her 5. Her  6. Her 

De er somsagt alle fra Bubbleroom

 

 

Instagram

Hei ♥ Jeg har lyst til å ta en titt på noen instagram profiler, legg igjen din instagram så kan du bli lagt ut her på bloggen. Ta gjerne også en titt på min profil også ♥ camnilsen
going to London

Hello! Nå drar jeg til London. Vi snakkes!

Angelica - nailpolish

Hello, i dag har vi hatt mat og helse på skolen. Vi lagde arme riddere, det var kjempegodt! Ellers så har jeg gjort litt lekser og øvd til prøve. Men til det som står i overskriften. Angelica neglelakkene er kjøpt i London på Primark. Etter min mening er neglelakken veldig bra og jeg syntes fargen er veldig fin!
Noen av dere som har de?

Anbefaling - spendon kort

Hello! jeg tenkte å komme med en liten anbefaling til dere, nemmelig et Visa gavekort! Med dette kortet kan du shoppe på nettet uten foreldrene dere sitt kort. Selve kortet koster 39,- også kan du legge inn så mye penger du vil opp til 5 000,- . Du får kjøpt dette kortet på alle 7eleven og Narvesen kiosker! Jeg kjøpte dette kortet på mandag, og jeg er SUPER fornøyd!

(jeg måtte sensurere koden min, vil jo ikke at noen av dere skal kjøpe fra mitt kort)Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits