Room details

Hei! nå skal jeg ha engelsk tentamen, gruer meg veldig, men håper det går bra. Dette blir bare et fort innlegg fordi jeg må rekke bussen. Her er noen detalje bilder på rommet mitt.Hva syntes du?

Litt nytt

Hello! jeg har fått noe av det jeg har bestillt på Ebay, så jeg tenkte å vise dere hva jeg har fått til nå. Resten viser jeg etterhvert som det kommer. I går var jeg hos trillingene Jenny, Elise og Vilde med Johanne og Aurora Sofie, det var veldig koslig. Vi spiste veldig god mat og noen spillte spiritisme noe som ikke jeg turte. Men hvertfall en veldig koselig kveld!

 
 

A smile is the prettiest thing you can wear

Legger til en sang på slutten, elsker denne sangen!


Hva syntes du?

 

I min sminkepung

Heihei, da tenkte jeg at jeg kunne vise dere hverdagssminken min. Lager kanskje en sminkevideo siden.Er det noe dere lurer på, så spør! jeg svarer i spørsmålsrunden som kommer på tirsdag

Har du noe av det samme?Anbefalingene!Heihei! da har jeg funnet de bloggene jeg vil anbefale.

1. http://Emfo.blogg.no

Hun blogger om veldig bra, og fine ting. Designet er oversiktlig og hun tar veldig fine bilder. Antrekkene hennes er veldig fine og inspirerende.


2. http://nsl.blogg.no

Denne bloggen er veldig spennende og fin å lese. Hun blogger fra USA som utvekslingsstudent, noe som er veldig spennende! Bildene hennes er kjempefine og designet er utrolig nydelig.

3. http://annasd.blogg.no

Hun tar veldig fine bilder. Designet er nydelig og hun har veldig mange spennede og inspirerende innlegg. Pluss at hun er en veldig flink blogger!

4. http://mettemjaaseth.blogg.no


Førsteintrykket av bloggen legger du merke til med en gang du kommer inn og ser headeren hennes. Den er nydelig. Designet er også veldig fint. Hun har mange fine og inspirerende bilder.

Dette var mine meninger!

Og sist men ikke minst så er alle sammen utrolig pene.

Anbefale din blogg?

Helo, jeg har lyst til å anbefale 4 blogger. Om du vil bli en av de så skriver du det i kommentarfeltet. Jeg går etter innhold på bloggen, oversikten/designet, hva du blogger om og om det inspirerer!
Kåringene kommer på søndag, så det er bare å kommentere i vei!Masse lykke til!
MÅ BARE SI AT JEG DRAR PÅ HYTTA, SÅ DET BLIR IKKE NOE BLOGGING FØR PÅ SØNDAG! MEN MED EN GANG JEG KOMMER JEG SÅ SKAL JEG KOSE MEG MED Å LESE ALLE BLOGGENE SOM MELLER SEG PÅ. HA EN FIN HELG OG IKKE GLEM Å MELDE DEG PÅ I KOMMENTARFELTET <3 DERE ER HERLIGE!

Fashion!Heihei! jeg har egentlig bare sittet i hele dag med disse bildene, så får jeg håpe at dere liker de! Jeg falt helt pladask for disse klærne hvertfall.

Hva syntes du?

If you never try, you'll never know.Hva mener du?

Autumn!

Hei,først vil jeg bare si unnskyld for null blogging i går, men internettet var helt klikka!Nå er det blitt så kaldt ute, hater høsten!

Hva syntes du om bilde?

Dårlig Internett!

heihei,da er jeg tilbake hos pappa igjen, og her er det som sagt veldig dårlig internett, så om ikke internettet blir bedre utover kvelden så kommer antrekksbildene i morgen!

//weheartitVS

Heihei, hvilket antrekk liker du best?


VS

1 VS 2

Personelig liker jeg best nr 1.

Klærne er fra New Look, og det er redigert av meg.

Dagen idag!

Heihei, i dag så har vi hatt familieselskap, jeg har ryddet i klesskapet mitt, og jeg øver til prøve nå..! kom plutselig på at vi skal ha samfunnsfagprøve i morgen, og jeg kan ingenting! Jeg øver nå, men jeg må jo poste et innglegg til dere også, så her får dere se kvelsdens antrekk + de kakene jeg bakte i hele går!kjole//H&M// vest//Primark// smykke//H&M


og brownies, men bilde ble så dårlig.

Hva har du gjort i dag?

Shortsene mine!

Heihei! i dag har jeg ryddet i klesskapet, mens jeg gjorde det tok jeg bilder av shortsene mine, så her er dem:

1. Bershka 2. Zara 3. Hjemmelaget 4. Bik Bok 5. Bik Bok 6. Zara 7. Bik Bok 8. Bik Bok 9. Bik Bok 10. Bik Bok 11. Cubus 12. Primark 13. Bik Bok 14. Bershka 15. Hjemmelaget

Har du noen av de samme?

Bake, bake, bake!

Hei, i dag så driver jeg å baker brownie, oreokake og bringebær muffins. Er litt opptatt akuratt med det nå, så antrekks bilder kommer senere.

Mesterkokk!

Wants!

Dette ønsker jeg meg sykt mye, og kommer til å kjøpe noe av det når jeg reiser til London i November!

 

(alt fra New Look) redigert av meg

Hva syntes du?

Det som fører til lykke er å gjøre gode valg!Juicy Couture!

Hei! dagene nå er veldig stressende, men jeg prøver så godt jeg kan. Så her får dere se den nye parfymen min, Viva La Juicy! 

Sikkert mange som har denne, hva syntes du om den?

Flower Nails!

Heihei! endelig er den her: ( det ble litt misslykka blomster, men men )

 

Hva syntes du?

Braclets!

Hei! aller først vil jeg bare si Tusen, tusen takk for at dere leser bloggen min, det setter jeg utrolig stor pris på!!

Nå laster videoen opp på youtube, og jeg kommer til å legge den ut så fort som mulig. Men over til overskriften, jeg elsker disse armbåndene. Det er ikke jeg som har lagd de, det er noen i familien, men jeg holder på å lage selv nå også.

 her er de :Hva syntes du? lagd sånne før?

Gled dere til..

I dag har jeg vært i asker å kjøpt ny neglelakk, fordi jeg har planlagt et negldesing som jeg skal lage i morgen. Det blir video av det så dere kan bli inspirert til å lage det samme. Det er bare å glede seg. Jeg håper det blir bra. Hva tror du?Forandring fryder!

Hei! sorry for dårlig blogging, men internettet funker ikke. Jeg har sittet siden klokken ett å prøvd å laste opp dagens outfit til dere, men de vil ikke laste opp. Så derfor logget jeg meg nå inn på facebook og fant noen gamle profilbilder. Da tenkte jeg å vise dere hvor mye jeg har forandret meg siden 7 klasse. Antrekk bildene for i dag kommer i morgen eller senere i kveld!.

7 klasse:

8 klasse: 

9 klasse:

Ser du forandringer?

Lage header til deg?

Hei, da lurte jeg på om du vil at jeg skal lage header for deg? detdu da trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du vil ha det, sende meg en mail på camilla_1998@hotmail.com der du legger til de bildene som du vil ha, bloggnavn og farger( Svart/hvitt, sepia osv).

 

Livet er ikke hva som er hendt deg, men hva du husker og hvordan du husker det!

Enig?

Neglelakkene mine!

Da har jeg internett og tenkte å poste det jeg skulle poste i går. Jeg tenkte å legge ut neglelakkene mine. Jeg har på en måte vært neglelakksamler i de siste årene, så jeg har en del.

her er noen av de:Dagen i dag!

Hei dere! Dagen i dag har vært ganske kjedelig. Var på skolen til klokken kvart over tre. Dro hjem til pappa, her er det sugent nett så jeg får desverre ikke blogget noe ordentlig i dag. Jeg skal ta med pc'n til Asker i morgen, så får jeg lagt ut det som egentlig var planen for i dag. Unnskyld, unnskyld, unnskyld!

//weheartit 

Starbucks Frappuccino!

Hei!

Jeg elsker Starbucks sin frappe! sikkert ikke alene om det. Så når jeg var på Kreta kjøpte jeg et Starbucks glass, som jeg kan ha smoothie, frappe, kaffe også lignende ting i. Så i sommerferien så lagde jeg  en egen frappuccino etter oppskriften til Starbucks, som jeg fant på nettet.

Her er den:

 4 ss sjokolade saus/sirup

4 ss sjokolade biter,(hakk det godt opp)

1 kopp Aroma/vanlig svart kaffe

1 brett isbiter ca.20 stk

( litt melk om du ikke er så glad i sterk kaffe)

Krem til pynt

Fremgangsmåte:

Knus isbitene og hell dem i blenderen. Så tar du i sjokolade sirup/saus, sjokoladebiter og kaffe( la kaffen bli kald før du heller den i blandingen ). La det bli en passe tykk røre.

På toppen av det hele kan du ta på krem.

Her er mitt resultat:Veskene mine

Hei, tenkte å legge ut bilde av de to nye veskene mine. Bruker de hele tiden og er akuratt passe store. De er kjøpt på Ebay, og der er det jo ikke akuratt dyrt, så jeg er storfornøyd.

NR: 1

NR: 2
Har du noen av disse?

Jentenes aller største drøm - walk in closet

Hei, som overskriften sier. Jentenes aller største drøm må være å ha sitt eget walk in closet. Et eget rom for deg selv, der du kan sitte å bli inspirert, kose deg, rydde og rote så mye du vil, et tenkerom, et rom som er ditt, bare ditt og ingen andres. Hva hadde ikke vært bedre enn det? Du kan lese moteblader, sette sammen antrekk, slappe av og nyte livet som om det skulle vært et paradis.

Hadde bare vi hatt et større hus, med større rom så hadde jeg definitivt lagd meg et walk in closet. Men jeg sitter bare her å sikler etter det istedenfor.

Her er litt inspirasjon:


 


Hva sier dere? er dette en drøm?

Sko dilla!

Hei! da var enda en dag med kjedelig skole overstått! Over til noe annet. Da jeg kom hjem hadde jeg jo selfølelig klart å glemme nøkkel, så måtte vente lenge på mamma. Men da tenkte jeg at jeg kunne dele skoene mine med dere, jeg har fått skodillabasillen i det siste. Dette er de skoene jeg har nå, men det skal bli flere.

Vila


Økonomisko?

Din Sko

Bianco


Bik Bok

Skopunkten

Converse

Skopunkten


Converse fra London (topshop)
BiancoSkopunkten

 

Nå skal jeg på dans, snakkes senere!

Video: Galaxy nails!

Da tenkte jeg å dele en annen video med dere, jeg har redigert den sånn 5 ganger nå ellernoesånnt, også har det klikke hver gang. Men her er den: Enjoy!

Fikk du det til?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits