OKTOBER

SURPRISEPARTY

I dag lagde trillingene, Synnøve og jeg surpriseparty for Johanne. Vi har holdt på i hele dag med å lage tapas mat, red velvet cupcakes og sjokoladeboller. I tillegg så dekorerte vi med ca 70 ballonger

Det var utrolig koselig!

PINK


 

TILBAKE

Jeg har ikke blogget på en stund nå, pga mye skole, flytting, også har jeg vært litt syk. Det har rett å slett skjedd alt for mye i det siste. Jeg skal prøve å få lagd en ny romvideo etterhvert, så fort rommet mitt bilr ferdig. Nå er det endelig høstferie, noe som jeg virkelig trenger nå. 

Back to the 50s

På skolen lager jeg og noen venner en film som vi skal vise for skolen på torsdag når det skal være forestillig, og hvor temaet er 50, 60, 70 og 80 tallet. I dag kledde vi oss ut, og filmet hele handlingen, mens morgendagen går til redigering av filmen. 

Slapp dag

                                                      

I dag har jeg bare slappet av, hørt på musikk, redigert bilder og ryddet litt. I morgen er det en ny uke med skole. Vi skal ha forestilling denne uka, og jeg og noen venner skal lage film. Så det blir spennende! Denne uken skal jeg også få lagt ut innkjøpene fra Spania del 2 , og prøve å få lagt ut litt antrekksbiler.

Nå skal jeg legge meg, så snakkes vi i morgen!

Ønskeliste

♥ Polaroid kamera

♥ Lys Levi´s 501 shorts

♥ Hunter lave

♥ Marc Jacobs Gull klokke ( har samme i sølv )

♥ Pilot Ray Ban Solbriller

Elsker disse tingene og de står øverst på ønskelisten! 

 

Drøbak
Hello ♥ I dag har jeg vært en tur i Drøbak med Mamma og søsteren min, Charlotte. Vi gikk først litt rundt i de koselige gatene, også satt vi oss å spiste på en restaurant rett ved bryggen. Før vi dro til Drøbak var vi også en tur på Vinterbro kjøpesenter, der jeg kjøpte meg noe nytt. igjen. Kan vise senere!

 

Café besøkI dag tidelig dro jeg og søsteren min på cafe siden fotografen skulle komme. Etter det dro vi å tittet i butikker, og jeg kjøpte meg noen sandaler som jeg trenger til Spania, en tskjorte og en ring. Kan vise senere. Nå skal jeg og mamma reise til Villa Malla, som er et utrolig koselig sted ved Filtvett. Det ser ut som syden! hvit strand og palmer.

Sol dag

I dag er det strålende vær! ligger på verandaen og soler meg nå, og blir nok liggende her noen timer til. 

Ha en strålende fin dag videre i solen♥

SommeridyllHei♥ I dag har jeg først vært på treningssenteret og tatt styrke. Da jeg kom hjem fikk jeg migrene og hadde det i flere timer, noe som er helt forferdelig. På kvelden så dro jeg til Semsvannet med noen venner hvor vi satt ved vannet og spiste, hørte på musikk og koste oss. Elsker sommerferie!

SommerLege siden sist nå. I det siste så har jeg vært i Polen og Tyskland med trinnet der vi har vært i Auschwitz, Stasi-fengselet, Sachsenhausen, Kvinneleiren, Tropical Island, saltgruvene og på shopping i både Krakow og Berlin. Jeg kan sikkert legge ut de innkjøpene siden. Ellers så har jeg ikke gjort så mye annet enn å nyte solen og sommeren.

Fredag

Hei ♥ I dag har jeg først vært i Asker på cafe med Elise og Helene. Etter det dro vi til Helene hvor vi så på film. Det har vært en veldig koselig dag ♥

Hva har dere gjort i dag?

Black'n white

Genseren er fra Gina Tricot

It's Friday

Endelig er det fredag og helg. Har ingen planer for helgen, skal bare slappe av.Ha en fin helg dere!

Sunshine

I går dro jeg og mamma helt til Hyggen for å ta konfirmasjonsbilder i solnedgangen. På søndag, da jeg konfirmerte meg var det så dårlig vær, derfor måtte vi heller ta det i går.Fridag

Hello ♥

I det siste har jeg vært litt travel pga konfirmasjon og mye annet, men i dag er det jo 1.mai og fri, noe som er utrolig deilig. I dag skal jeg ta konfirmasjonsbilder og bare slappe av.

Bildet er tatt med det nye objektivet jeg fikk til konfirmasjonen min, som er Canon 50mm f/1.4. Det tar utrolig bra bilder, så nå blir det bedre bilder fremover. Også blir det kanskje litt oftere blogging, siden jeg har kjøpt meg en Mac, noe som gjør at jeg får litt mere motivasjon.

Ha en fin dag videre♥

Smil
Vårdag

Hello 

I dag har jeg vært hos Johanne, der vi tok litt bilder og lagde en god, grønn proteinsmoothie. Ellers har jeg ikke gjort så mye. Resten av dagen skal jeg bare slappe av og nyte helgen! 

Ha en strålende fin dag videre i solen

F.R.E.D.A.G

ENDELIG! jeg er så utrolig sliten etter denne uken etter prøver og en ganske dårlig uke. Jeg er syk, har feber, hodepine og helt tett i nesa. Har også vært en tur hos frisøren, noe som ikke var en suksess for å si det sånn. Skulle stripe håret, men kom hjem med helt likt hår, som da jeg dro fordi fargen ikke satt i lenge nok.

Denne helgen skal jeg slappe av helt og bli frisk før jeg skal konfirmere meg neste helg.


Ha en fin helg dere!

L.Ø.R.D.A.G

Hello♥

I dag startet jeg dagen med en joggetur og en deilig frokostblanding.Deretter tok jeg meg en liten tur til Asker og kjøpte meg en bikiniunderdel. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og nyte helgen.

2.4.13

Hei

I dag var det tilbake på skolen etter en deilig påskeferie. Jeg har vært på hytta og hjemme. Påskeferien startet jeg uheldigvis med migrene og kastet opp, noe som jeg gjør hver eneste ferie.. Ellers har jeg storkost meg og bare slappet av etter lange skoleuker.


//arkivbilde

Hvordan var din påskeferie?

En søt litenDette er Billi. Har aldri nevt noe om han her før tror jeg, men dette er han.. Verdens snilleste bollekatt.♥

Today

Hello  Sorry for sen blogging, men grunnen til det er pga dårlig internett. Internettet funker veldig dårlig her hos pappa, men lover blogging imorgen. Jeg har nå prøvd 5 ganger å få lagt ut bilder, men uten hell.

Jeg kommer tilbake igjen imorgen med nye innlegg. Ha en fin kveld ♥

//arkivbilde

Nå kommer våren , solen tittet frem her i dag også, deilig.

 

Rolig ferie!

Hei ♥ Jeg har hatt vinterferie denne uken, noe som har vært utrolig deilig. Det har vært veldig deilig å slappe av på hytta og ellers slappe av hjemme. 


Hvordan har din ferie vært?

I det siste

Hello, nå er det kjempelenge siden jeg har blogget. Grunnen er fordi jeg har hatt så mye å gjøre i det siste, orker ikke å si så mye men jeg har blandt annet vært på maskeball på skolen og camp refugee, for en opplevelse og gud så sltsomt. 
Nå sitter jeg på toget på vei til Oppdal, er ikke helt sikker på om jeg får blogget derfra, men vi får se ♥

 

 

Nailpolish!

Kjøpte denne i London og jeg elsker den.Dagen i dag

Hello! I dag har jeg vært i Asker med Johanne. Vi var på Overens cafe å spiste, det var veldig koselig. Vi gikk også å tittet litt i butiker. Ellers i dag har jeg sett på barne tv, man må jo det siden det er Desember. Nå skal jeg se på en julefilm og kose meg resten av kvelden.

Ha en fin kveld dere!

hjemme igjen

Heihei, nå er jeg hjemme igjen fra London. Det var en superfin tur med masse shopping. Nå har vi arbeidsuke og jeg jobber på Cubus noe som passer meg veldig bra siden jeg elsker klær. Innkjøpene kommer mest sansynelig i morgen om jeg orker, er kjempesliten fortiden.Black and white

Hello, i dag har vi hatt Norsk tentamen, følte den gikk veldig bra. Da jeg kom hjem farget jeg håret igjen, det var ikke meningen å ha det så mørkt, også kledde jeg ikke brun i det hele tatt, så nå har jeg bleket det. Nå er det litt oransje, men det går ut ganske fort med den shampooen som jeg har. Den shampoen er en reddende engel.


Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits