FROKOST

 

BILDER

Elsker å sette sammen slike bilder til en liten kollasj. Når jeg flytter om knapt en måned, kommer jeg til å kopiere ut masse små bilder, og noen store for lage en kollasj på veggen på det nye rommet. Tror det kommer til å bli ganske stilig.

Noen av dere som har en kollasj vegg på rommet?

MAGAZINE

http://picasion.com

Wishlist - trening

 

Ønsker meg disse fine treningsklærne fra Nike, Adidas og 2XU. Nå som det går mot høsten, passer disse fargene perfekt også til trening, og ikke bare til hverdags. 

♥ ♥ ♥

Sunnies

 

TIPS:

Solbriller er jo et must nå på sommeren! Selv elsker jeg solbriller og jeg syntes det gjør siste finish på antrekket uansett hva. Om du ikke er et solbrille menneske, så bli det. Sett de i håret, heng dem på toppen, shortsen, eller heng dem i en snor rundt halsen. Og vips så har et kjedelig  antrekk blitt litt stiligere.

 

Fargefull Sommer

_____________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

 Jeg absolutt Elsker farger på sommeren. Det får brunfargen litt ekstra tydelig og man skiller seg litt ut i folkemenden! Redigerte disse bildene i Polyvore. De har så utrolig mye fint av både klær og kosmetikk man kan leke seg fram med og redigere.

Hva syntes du?

Summer Lookbook

Hello ♥ 

Da Erica la ut summer lookbook, syntes jeg det var en strålende idé og ville gjøre det samme. Jeg har valgt å bruke litt sterke farger, print, shorts og skjørt.Så håper dere blir inspirert! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva syntes dere?

Bli inspirert


Her om dagen lagde jeg noen inspirasjons sommer antrekk på Polyvore. Likte alle ganske godt egentlig! Nå om dagen er det ikke så mye å finne på pga dårlig vær, så derfor satt jeg meg ned og lagde disse for å selv få litt sommer inspirasjon siden jeg reiser til Spania om en liten stund. 

Bikiniene mine

Underdeler:

1. H&M 2. Bik Bok 3. Victorias Secret 4. Kreta et sted?

Overdeler:

1. H&M 2. Lindex 3. Cubus (i fjor)Venter også på en bikini fra Victorias Secret. Det tar utrolig lang tid før man får dem, men må bare ha tålmodighet. Ahh! gleder meg sånn til å reise til Spania for å sole meg, bade, slappe av og nyte sommeren. Enn så lenge må jeg bare vente her hjemme i kalde Norge. 

Sommer antrekkGenser BikBok Sko Converse Topp Gina Tricot Solbriller London Klokke Clair's Shorts Zara

In my purse
♥ Lommebok

♥ Nøkler

♥ Eyeliner

♥ Håndkrem

♥ Leppestift

♥ Solbriller

♥ Telefon

It's all black

Ray Ban's


Solbriller fra Ray Ban, elsker dem.

Hei♥

I hele dag har jeg ligget ute i solen og solt meg, ellers har jeg ikke gjort stort. Det er så utrolig deilig med påskeferie nå.

Hva har du gjort i dag?

Fly awayGenseren er fra Olivias♥

Necklace


Fra London

Hva syntes du?

Inspiration

//weheartit

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits