VIDEO: Room Tour

Endelig tok jeg meg tid til å filmet det nye rommet mitt, og her er resultatet.

 

DETALJER PÅ NYTT ROM


Endelig får jeg lagt ut noen bilder av det nye rommet mitt. Det er alltid så mørkt når jeg kommer hjem fra skolen, så har aldri fått tatt  noen bilder før nå. Stilen går i sort, hvitt, grønt, sølv og grått. Jeg er superfornøyd med det nye rommet mitt og stortrives på det. All inspirasjon har jeg hentet fra weheartit bilder. 

(legger ut flere bilder senere, når alt er ferdig)

Hva syntes du?

 


 

 

Interiør

      

      


     

Hvitt - Grått - Svart - Stilrent - Grønne planter - Murstein 

Elsker denne type interiør, og det er nok noe i denne stilen mitt nye rom kommer til å ha! jeg er ganske lei vintage interiør nå, og tenker at noe forandring hadde ikke gjort noe. Dessuten syntes jeg at så alt for mange har fått vintage stil på rommene sine nå i det siste, og derfor gjør det ikke noe å skille seg ut litt, og prøve ut noe nytt! Gleder meg så utrolig masse til å flytte ♥

Hva syntes du om denne rom stilen?

//Bilder fra weheartit//

Rommet mitt
Hello ♥ Tenkte å vise dere det andre rommet mitt siden jeg viste rommet hos pappa sist gang. Nå så holder vi på å rydde og vaske ned hele leiligheten, fordi det kommer en som skal ta bilder på tirsdag pga vi skal flytte. Gleder meg masse! 

Rom inspirasjon

Elsker denne rom stilen. Satt å redigerte det i Polyvore og ville vise det til dere! 

I dag har jeg vært på stranda med trillingene, Synnøve og Johanne, og hadde det kjempe koselig. Vi bada og solte oss i mange tmer. Elsker sånne dager!

Hva har dere gjort i dag?

Sweet Dreams

Hello ♥

I mat og helsen på skolen har vi i oppgave om å finne på et produkt. Jeg fant på å lage disse kjeksene med banan og nøtter som jeg har kalt for sweet dreams. Noen ble litt brente, men de smake overraskene godt!

Jeg lagde også en bringebær krem som jeg fylte kjeksene med.

 

Bestilt

Jeg har bestilt meg konfirmasjonskjole. Det er bare 22 dager igjen til konfirmasjonen og nå hastet det. Jeg er fortsatt ikke ferdig med innkjøpene, men nå er iaf kjolen i boks.

Den er veldig enkel og passer fint til den store dagen, etter min mening.

Du finner kjolen Her ♥

Detaljer på rommet

Hei ♥Tenkte å dele detaljebilder av mitt andre rom. Rommet ble pusset opp for rundt 2 måneder siden, det er fortsatt ikke helt ferdig, siden jeg aldri klarer å bestemme meg for hvordan det skal se ut.Legger ut video senere, orker ikke legge ut alle bildene nå siden jeg skal på jentekveld hos Johanne♥


Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits