Antrekk 30.6.13


Jumpsuit H&M Sko Toms Klokke Marc jacobs Ringer H&M Solbriller MQ

 

Bli inspirert


Her om dagen lagde jeg noen inspirasjons sommer antrekk på Polyvore. Likte alle ganske godt egentlig! Nå om dagen er det ikke så mye å finne på pga dårlig vær, så derfor satt jeg meg ned og lagde disse for å selv få litt sommer inspirasjon siden jeg reiser til Spania om en liten stund. 

Bikiniene mine

Underdeler:

1. H&M 2. Bik Bok 3. Victorias Secret 4. Kreta et sted?

Overdeler:

1. H&M 2. Lindex 3. Cubus (i fjor)Venter også på en bikini fra Victorias Secret. Det tar utrolig lang tid før man får dem, men må bare ha tålmodighet. Ahh! gleder meg sånn til å reise til Spania for å sole meg, bade, slappe av og nyte sommeren. Enn så lenge må jeg bare vente her hjemme i kalde Norge. 

En kjole, tre antrekk

1. Topp Hm Sko Converse Mobiltaske Bik Bok Klokke Marc Jacobs Solbriller ?

2. Skjorte Zara Klokke Marc Jacobs Sko Converse Solbriller Ray Ban

3. Lue Carhartt Solbriller London Topp Hard Rock cafe Sko Converse

Hvilket antrekk likte du best?

Style

Hello♥ Dette er en enkel måte å style et helt vanlig, grått maxi skjørt på. Jeg har gjort det veldig enkelt, men samtidig likte jeg det. 

Klokke Daniel Wellington Veske Michael Kors Sko Converse Armebånd, solbriller og skjørt Ebay Topp H&M

SommeridyllHei♥ I dag har jeg først vært på treningssenteret og tatt styrke. Da jeg kom hjem fikk jeg migrene og hadde det i flere timer, noe som er helt forferdelig. På kvelden så dro jeg til Semsvannet med noen venner hvor vi satt ved vannet og spiste, hørte på musikk og koste oss. Elsker sommerferie!

Fisheye
Her ser dere hvordan bildene blir! Jeg syntes de blir utrolig stilige og fine, kjøpes HER ♥

Levis shortsKjøpte denne shortsen på Ebay HER. Den passet meg perfekt i størrelsen! jeg har str 28

new in

MQ

Bik BokBik Bok

Gina tricot

H&MH&M

Hello♥ I dag har jeg vært på Gulskogen i Drammen en tur med søsteren min. Vi kikket i butikker, var på cafe og koste oss i det dårlige været. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og nyte sommerferien!

Antrekk 21.6.13

Jumpsuit/shorts hm Genser Boy Klokke Marc Jacobs Solbriller Ray Ban

Nå er det enfelig sommerferie, noe som skal bli utrolig deilig! Jeg skal til Spania og til sørlandet, også blir det vel noen turer på hytta. Jeg skal hvertfall kose meg masse i sommer med venner og familie. 

 

Antrekk 20.6.13Skjørt Gina Tricot - Topp Bik Bok - Solbriller Ray Ban 

SommerLege siden sist nå. I det siste så har jeg vært i Polen og Tyskland med trinnet der vi har vært i Auschwitz, Stasi-fengselet, Sachsenhausen, Kvinneleiren, Tropical Island, saltgruvene og på shopping i både Krakow og Berlin. Jeg kan sikkert legge ut de innkjøpene siden. Ellers så har jeg ikke gjort så mye annet enn å nyte solen og sommeren.

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits