NEW IN: Høst/Vinter



I Asker har det kommet en helt ny butikk der de selger bla Acne, FWSS, Marc by Marc Jacobs, Kenzo osv. Jeg hadde disse tingene øverst på ønskelisten min i fjor til julaften, men alt var utsolgt. I år har dette kommet inn i butikkene igjen, og jeg tenkte det var like greit å kjøpe det nå, før alt blir utsolgt igjen. Jeg er SUPER fornøyd!

Back to the 50s

På skolen lager jeg og noen venner en film som vi skal vise for skolen på torsdag når det skal være forestillig, og hvor temaet er 50, 60, 70 og 80 tallet. I dag kledde vi oss ut, og filmet hele handlingen, mens morgendagen går til redigering av filmen. 

Slapp dag

                                                      

I dag har jeg bare slappet av, hørt på musikk, redigert bilder og ryddet litt. I morgen er det en ny uke med skole. Vi skal ha forestilling denne uka, og jeg og noen venner skal lage film. Så det blir spennende! Denne uken skal jeg også få lagt ut innkjøpene fra Spania del 2 , og prøve å få lagt ut litt antrekksbiler.

Nå skal jeg legge meg, så snakkes vi i morgen!

Wishlist - trening

 

Ønsker meg disse fine treningsklærne fra Nike, Adidas og 2XU. Nå som det går mot høsten, passer disse fargene perfekt også til trening, og ikke bare til hverdags. 

♥ ♥ ♥

Innkjøp fra Spania #Del 1


Øverste rad fra venstre:


1.Marked 2,3.H&M 4.Primark 5,6,7. H&M

1.? 2.Promod 3.Shana 4,5,6. Stradivarius  7.Berskha 8.Pull&Bear 9.Blanco 10.Zara 11.Shana

1.Levi´s 2,3.H&M 4,5.? 6,7,8.Hollister

 

Dette er mesteparten av det jeg kjøpte i Spania. Resten kommer en gang til uka ♥

Høstens nye

 De blir perfekte når høsten kommer! Fra Din Sko. 

Antrekk fra Spania



♥ ♥ ♥ 

 

Interiør

      

      


     

Hvitt - Grått - Svart - Stilrent - Grønne planter - Murstein 

Elsker denne type interiør, og det er nok noe i denne stilen mitt nye rom kommer til å ha! jeg er ganske lei vintage interiør nå, og tenker at noe forandring hadde ikke gjort noe. Dessuten syntes jeg at så alt for mange har fått vintage stil på rommene sine nå i det siste, og derfor gjør det ikke noe å skille seg ut litt, og prøve ut noe nytt! Gleder meg så utrolig masse til å flytte ♥

Hva syntes du om denne rom stilen?

//Bilder fra weheartit//

...


Jeg kom hjem klokken tre i natt, etter å ha sittet på flyet fra Spania i mange timer. Det har vært en utrolig fin ferie. Den startet da jeg først dro med pappa til der vi har leilighet i Alfaz del pi hvor vi var i 13 dager. Etter en lang flytur om kvelden dro jeg hjem og sov noen timer, før jeg skulle opp kl. 8 neste morgen, for å så dra videre til Nerja i Spania med mamma. Der var vi i tre dager, før vi dro videre til Marbella og var der i en uke. Alt i alt har dette vært en utrolig fin ferie!

♥ ♥ ♥

I morgen er det skole. Det skal bli godt å komme igang med hverdagsrutinene igjen, men alt skolemaset kan godt droppes. Nå begynner jeg i tiende klasse, og har et langt og slitsomt år fremfor meg!

Lykke til på første skoledag i morgen.

Antrekk 14.8.13







Sko Spania Shorts ? Topp Shana Armebånd Spania Ringer H&M 

 

Late dager

picasion

 Det er veldig dårlig internett her, så det blir ikke så mye blogging som jeg hadde håpet. Men jeg har tatt masse bilder som dere heller kan se etterhvert. Stedet her er utrolig fint, og dagene går til å sole seg! I går var vi en tur på La Canada som er et kjøpesenter her i Marbella. Innkjøpene fra hele ferien legges ut når jeg kommer hjem. 

♥ 

Kvelden

Nå skal vi snart ut å spise. I dag har vi vært på stranden og solt oss. Stranden var ikke sånn super fin, men vi skal bare være her i morgen før turen går videre til Marbella. Gleder meg masse til det stedet! Hørt at det er et stort kjøpesenter der som heter La Canada, så der blir det nok litt shopping.

Noen tips om hva man bør oppleve i Marbella?

Spania


Bading♥Soling♥ Shopping♥Spise♥ Ta bilder♥ Oppleve nytt♥ Gå turer♥ Jogge 

Dette er hva dagene mine går til. I morgen reiser vi hjem for denne gang, men ferien er enda ikke slutt for meg. Når jeg kommer hjem i tolv, halv ett tiden i morgen kveld blir det bare å sove noen timer før jeg skal opp igjen tidelig for å så dra tilbake til Spania med moren min. Men denne gangen til Nerja og Marbella!

Altea



 

 I går var vi en koselig tur i Altea der vi spiste, og tittet i butikker. Desverre så var jeg så uheldig å miste Iphonen i bakken da jeg skulle ta opp kameraet fra veska, så den knuste. Nå sitter vi her i leiligheten og venter på å få gjester på tacokveld. Vi har spist ute hver dag, så det blir deilig med litt taco!

Ha en super fin kveld! ♥

Antrekk 1.8.13

Skjørt Ebay Topp Spania Sko H&M Armebånd Spania 

Et sommerlig antrekk her i Spania. Nå skal vi dra en tur til Altea, som er et veldig koselig sted her for å spise! Dagene går til soling, marked, shopping, spising osv, så det er ikke så veldig mye spennende å blogge om. Det blir for det meste antrekk-innlegg, men det for duge.

Ha en fin kveld!

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits