PINK


 

TILBAKE

Jeg har ikke blogget på en stund nå, pga mye skole, flytting, også har jeg vært litt syk. Det har rett å slett skjedd alt for mye i det siste. Jeg skal prøve å få lagd en ny romvideo etterhvert, så fort rommet mitt bilr ferdig. Nå er det endelig høstferie, noe som jeg virkelig trenger nå. 

HØST ANTREKK


I morges var det veldig kaldt, så jeg tok på meg noe høstlig. Nå skinner sola som bare det og alt virker som sommer igjen. Blir ganske lei denne værbyttingen hele tiden. Nå har jeg tenkt til å rydde litt på rommet, og starte å pakke ned ting. Nå nærmer flyttingen seg veldig, endelig!

SUSHI

 I dag fristet det veldig med sushi etter trening, så mamma og jeg dro til en sushi take away og kjøpte med oss dette hjem. Før var jeg ikke noe glad i sushi, men nå som jeg har smakt det flere ganger, elsker jeg det! Nå må jeg øve til en matteprøve vi skal ha i morgen. 

BLACK & NEONANTREKK 8.9.13

Skjørt Ebay Genser Shana Sko Din Sko Ringer H&M Klokke ?

Hei♥ I dag har jeg og Johanne vært en tur på treningssenteret. Senere på kvelden dro vi på Bambus sushi der vi spiste vårruller og sushi. Resten av kvelden har jeg bare sett på film og kost meg med godterid. Det har vært en utrolig koselig dag! 

BILDER

Elsker å sette sammen slike bilder til en liten kollasj. Når jeg flytter om knapt en måned, kommer jeg til å kopiere ut masse små bilder, og noen store for lage en kollasj på veggen på det nye rommet. Tror det kommer til å bli ganske stilig.

Noen av dere som har en kollasj vegg på rommet?

MAGAZINE

http://picasion.com

MIN AUGUST

Spania ♥ Shopping ♥ Sole seg ♥ Bade ♥  Lese ♥ Ta bilder ♥  Skolestart ♥ Musikkuke ♥ Lage film  ♥ Utkledning ♥ Bursdag ♥ Sol ♥ God mat ♥ Minner

Denne måneden har vært perfekt! kommer til å savne alle de bra øyeblikkene

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits