London

Hello! det er noe som jeg ikke har fortalt dere enda og det er at jeg drar til London om 10 dager. Drar altså den 9.november og blir der i 4 dager! Først og fremst så skal jeg møte søsteren min der som er på språkreise men jeg skal selfølgelig også shoppe. Jeg har spart ganske mye peger til turen og allerede lagd liste over hva jeg skal kjøpe. 

Antrekk 29.10.12

Hello! Da har snøen kommet hit også. Jeg er ikke glad i snø når den kommer så tidelig, også er det bare som slush. Jaja, nok prat om snø. I dag har jeg vært på skolen som vanelig. Der skjedde det ikke noe spenndende, bare det samme vanlige.Her er dagens antrekk.Skjorte Cubus Topp BikBok Smykke Cubus

Today

Hello! I dag har jeg vært i Vollen med mamma. Vi tittet litt i butikkene der også dro vi videre til Sand gård. Der kjøpte vi kesamboller også dro vi hjem igjen. å skal jeg i bursdag til onkelen min.

Hva har du gjort i dag?

Innkjøp

Hello! I dag har jeg vært både i Sandvika og i Asker med Ingrid! det var veldig koslelig siden det er så lenge siden vi har funnet på noe. Jeg kjøpte meg en bukse millitærgrønn farge og en skjorte i millitær mønster. En annen ting er at to av pakkene fra Ebay har kommet, men dere får vente å se til alt kommer! Nå skal jeg til Johanne, så vi snakkes i morgen.

 

Antrekk 26.10.12

Hei! Først og fremst vil jeg bare si unnskyld for null blogging i går, men vi hadde en stor mat og helse prøve i dag! I dag kommer det noen jenter hit. Vi skal spise taco, se på film, spise sjokoladefoundant og kose oss masse. Her er dagens antrekk.

 

Skjorte BikBok Bukse BikBok Sko Uggs Topp Cubus Smykke Cubus

Noen få spørsmål jeg har fått i det siste!

 

Hello, har fått noen spørsmål i det siste så jeg tenkte bare å lage et lite innlegg om det nå så håper jeg at dere får svar på det dere lurer på.

Hvor høy er du?

Vet egentlig ikke helt, men sist jeg målte meg var jeg 1.58

Hvor er smykket fra, det du har på deg i headeren?

Det er fra H&M


Kan du ha et innlegg om bestevennene dine?

 Jeg tror nok ikke jeg gidder å ha det, ettersom jeg ikke har noen beste-bestevenner, men bare veldig-veldig gode venner, og uansett vil jeg ikke blogge om noen som ikke selv spør om det.

 Jeg vil ikke legge ut bilder eller informasjon om noen som selv ikke vil! Håper du forstår det :)

Hvor redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer bildene mine på pixlr.com

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker Canon Eos 500D med et objektiv fra Sigma

Er du noen gang redd for å gå med noen klær som folk ikke liker?

Nei, jeg bruker klær som jeg selv liker å gå med. Det verste som kan skje er at du lar andres "blikk" eller kommentarer bestemme hva du skal ha på deg. Gå med noe som du selv syntes er fint, ikke la deg irritere over andre som ser stygt på deg.

Hvor kjøper du klær fra?

Jeg kjøper klær der jeg finner noe som jeg syntes er fint, men mest fra H&M, Bikbok, Cubus osv.

 

Det var alle spørsmålene!

Angelica - nailpolish

Hello, i dag har vi hatt mat og helse på skolen. Vi lagde arme riddere, det var kjempegodt! Ellers så har jeg gjort litt lekser og øvd til prøve. Men til det som står i overskriften. Angelica neglelakkene er kjøpt i London på Primark. Etter min mening er neglelakken veldig bra og jeg syntes fargen er veldig fin!
Noen av dere som har de?

Muffins!

Hei hei halo! Med en gang jeg kom hjem fra skolen begynnte jeg å lage muffins. De ble kjempegode!


En liten oppdatering!

Hello, jeg har vært litt opptatt i det siste. I går måtte jeg skrive en oppgave om den russiske revolusjon og i dag har jeg måttet øve til matteprøven som er i morgen. Derfor har det vært null blogging. I dag var hele skolen på teater i Oslo og så på Jungelboken på teater i en litt mer ungdommelig stil. Etter min mening var den veldig bra og veldig morsom. Dere burde se den!

Dagen i dag!

Hello, i dag har jeg vært hos Johanne! der farget vi extensionsene hennes, og tuppene på håret hennes, det ble veldig fint! Senere dro jeg med familien på en kinaresturang i Drammen.

 

//tatt av meg

Hva har du gjort i dag?

Hair donut!

Hair donut er et bra alternativ om du har dårlig tid til å ordne håret. Bruker det aldri selv, men jeg syntes det er veldig fint!

Nei, jeg har ikke farget håret

Bruker du hair donut?

Antrekk 18.10.12

Heihei! skolen i dag var helt vanelig, bortsett fra siste time, da fikk vi kake av læreren, det var veldig koselig! Ellers idag så har jeg gjort litt lekser og vært ute å tatt bilder.

 

 

 

Bukse BikBok Topp Bik Bok Olajakke Levis Smykke Cubus

Anbefaling - spendon kort

Hello! jeg tenkte å komme med en liten anbefaling til dere, nemmelig et Visa gavekort! Med dette kortet kan du shoppe på nettet uten foreldrene dere sitt kort. Selve kortet koster 39,- også kan du legge inn så mye penger du vil opp til 5 000,- . Du får kjøpt dette kortet på alle 7eleven og Narvesen kiosker! Jeg kjøpte dette kortet på mandag, og jeg er SUPER fornøyd!

(jeg måtte sensurere koden min, vil jo ikke at noen av dere skal kjøpe fra mitt kort)Antrekk 16.10.12

Hello! da har jeg kommet hjem fra skolen. I dag er det så kaldt, så det ble antrekksbilder i gangen.

 

 

Skjørt/kjole Berskha Sko Skopunkten Skjerf H&M Genser Carlings

Sminkevideo!

Hello, jeg har spillt inn sminkevideo til dere siden det var mange som lurte på det! Nå sitter jeg å bestiller ting fra Ebay, når alt kommer så skal dere få se!

 

Ta på 720p!

Life can get hard, and things can go wrong. You just gotta stand up and only stay strong!

Hello, i dag har jeg vært på graven til farfar noe som jeg ikke har vært på flere år. Det var veldig trist og kaldt! Hørt at det snør mange steder nå, men det gjør det heldigvis ikke hos meg! Her et et engelsk sitat som jeg syntes er veldig bra, elsker det!Hva syntes du?

Dagen i dag!Hello! Nå mobilblogger jeg. I dag har jeg vært i Asker med Aurora Sofie, Johanne, Jenny og Elise. Det var veldig koselig! Vi var på cafe og snakka masse, gikk litt rundt i Asker og rett og slett koste oss masse. En herlig dag! Nå er jeg på besøk hos onkelen min. Vi snakkes i morgen, ha en fin kveld!

Too Faced - chocolate powder

Hola! Jeg tenkte å lage et innlegg om sjokoladepudderet mitt fra Too Faced som jeg har fått noen spørsmål om.  Jeg kjøpte pudderet på http://beautybay.com. Pudderet er i kokesjokolade, altså den mørkeste fargen. Pudderet lukter også herlig sjokolade. Etterhvert så kan det bli litt kvalmende! men alt i alt et veldig bra pudder.Har du dette?

ANtrekk 11.10.12

Hello! beklager for sen blogging, men jeg hadde så mye lekser. Her er dagens outfit.

  

  


Topp//Bershka Jakke//Gina Tricot Bukse//Pieces sko//skopunkten

Elsker høstfargene, mange blader, det er rett og slett helt vakkert! men kladt..

Hva syntes du om antrekket?

Antrekk 10.10.12

 

 

 

Hello! dette blir er fort innlegg! Er litt travel nå, men dette er dagens outfit:

Shorts// BikBok Cardigan//BikBok Genser//Mammas Solbriller//London  Smykke//H&M

Svar på spørsmålsrunden!

Hello, nå har videoen endelig lastet opp. Det tok tilsammen 4 timer, så håper den er bra nok.

 

Er det noe mer dere lurer på, så bare spør så svarer jeg på Søndag!

 

Denim jacket!

Hello, vil først bare si at spørsmålsrundefilmen er spillt inn, den holder på å lagres nå. Men jo, denne olajakken er kjøpt på Gina Tricot rett før sommerferien, jeg elsker denne jakken, fordi den har hull også er fargen lys. Den kostet 499,-
Hva syntes du?

Antrekk 8.10.12

Hello! da tenkte jeg å vi dere dagens antrekk, eller det var ikke akuratt dette jeg hadde på meg i dag, men men. 


Topp//BikBok Bukse//BikBok Olajakke//vetikke

Hva syntes du? likte du det?

Innkjøp!

Heihei! da var ferien over, den gikk alt for fort! Skolen i dag var helt vanelig og kjedelig. Men etter skolen dro jeg innom trekanten, det er veldig lenge siden jeg har vært der! Uansett, så kjøpte jeg meg en ny topp på Bik Bok. Det var 50%, så den kostet 99kr.Hva syntes du?

A smile is the prettiest thing you can wear

Legger til en sang på slutten, elsker denne sangen!


Hva syntes du?

 

I min sminkepung

Heihei, da tenkte jeg at jeg kunne vise dere hverdagssminken min. Lager kanskje en sminkevideo siden.Er det noe dere lurer på, så spør! jeg svarer i spørsmålsrunden som kommer på tirsdag

Har du noe av det samme?Photos

Hello, da har jeg kommet hjem fra hytta, det var veldig koselig! men jeg vil vise dere noen bilder som jeg har tatt.

//Tatt av meg

Hva syntes du?

Klesskapet mitt!

Hola! først vil jeg bare si at svarene på spørsmålsrunden kommer ikke før på tirsdag. Og jeg drar på hytta etterpå, men kommer hjem igjen i morgen, så null stress, blogging blir det. Men  som dere så i overskriften vil jeg vise dere klessskapet mitt.


Ja! som dere ser så er det et skap, en kommode og et stativ. Noen av dere som har samme opplegg?

Fortsett å still spørsmål til spørsmålsrunden!

Today!

Heihei! I dag har jeg bare slappet av. Igjen. Det er jo trossalt høstferie!Hva har du gjort i dag? Fortsett å still spørsmål til spørsmålsrunden!

Spørsmålsrunde!

Hello! i dag har jeg bare slappet av og spilt Hay Day.. Jeg er hekta. Men jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde, så det er bare å spørre i vei!Bare spørr i vei!

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits