Innkjøpsvideo!

Hello, jeg vet disse innleggene kom veldig oppå hverandre, men mange som har lurt på når det kommer og Johanne kom med et ønske om video istedenfor innlegg så da gjorde jeg det!

 

Så det var det, i tillegg kjøpte jeg en tulipan kjole, men den viser jeg i et eget innlegg om ikke alt for lenge!

bildedryss fra London

Norge

England

 

Harrods

 

  

 

Victoria Secret


Dette var noen bilder jeg tok fra London, innkjøpene lastes opp på youtube nå, så den kommer kanskje i morgen om alt går etter planen.

Ha en fin kveld da dere!

Morning

Hello! klokken nærmer seg halv ti og da skal jeg på jobb. Det er så deilig å kunne sove til halv ni disse dagene som jeg jobber.

Ha en fin dag dere, vi snakkes!

hjemme igjen

Heihei, nå er jeg hjemme igjen fra London. Det var en superfin tur med masse shopping. Nå har vi arbeidsuke og jeg jobber på Cubus noe som passer meg veldig bra siden jeg elsker klær. Innkjøpene kommer mest sansynelig i morgen om jeg orker, er kjempesliten fortiden.Dagen i dag

Heihei! I dag har vi shoppet og tittet enda mere i butikker. Det har regnet litt her i dag, men alt er fint! Gatene er pyntet med masse julelys og pynt. Nå skal vi ut å spise, her er bare noen detaljer av kveldens antrekk!

Her er det jeg har kjøpt i dag!

I morgen skal vi til Cambridge for å se hvor søsteren min bor og hvordan det ser ut der, vi snakkes i morgen.

Oppsummering fra London

Hei! I dag har vi shoppet i 6 t! Vi spiste lunsjen klokken halv seks og da vi skulle spise middag var det stengt på de fleste steder, men vi fant en restaurant til slutt! Her er det jeg har shoppet i dag! Ordentlige bilder kommer når jeg kommer hjem igjen, ha en fin dag i morgen!

going to London

Hello! Nå drar jeg til London. Vi snakkes!

Antrekk 8.11.12

Heihei! Nå er det veldig lenge siden jeg har vært å tatt et ordentlig antrekksbilde, det har bare vært kaldt og regn osv, men i dag orket jeg faktisk. I morgen tidelig drar jeg faktisk til London, det blir veldig gøy, skal prøve å få blogget derifra men tviler på at jeg rekker. Det blir hvertfall innkjøpsinnlegg når jeg kommer til hjem igjen.

 
 


Shorts Hjemmelaget Genser Gina Tricot Armebånd Ebay Smykke Cubus Sko Skoringen

 

Black and white

Hello, i dag har vi hatt Norsk tentamen, følte den gikk veldig bra. Da jeg kom hjem farget jeg håret igjen, det var ikke meningen å ha det så mørkt, også kledde jeg ikke brun i det hele tatt, så nå har jeg bleket det. Nå er det litt oransje, men det går ut ganske fort med den shampooen som jeg har. Den shampoen er en reddende engel.


Room details

Hei! nå skal jeg ha engelsk tentamen, gruer meg veldig, men håper det går bra. Dette blir bare et fort innlegg fordi jeg må rekke bussen. Her er noen detalje bilder på rommet mitt.Hva syntes du?

Litt nytt

Hello! jeg har fått noe av det jeg har bestillt på Ebay, så jeg tenkte å vise dere hva jeg har fått til nå. Resten viser jeg etterhvert som det kommer. I går var jeg hos trillingene Jenny, Elise og Vilde med Johanne og Aurora Sofie, det var veldig koslig. Vi spiste veldig god mat og noen spillte spiritisme noe som ikke jeg turte. Men hvertfall en veldig koselig kveld!

 
 

In love with burgundy


ELSK!!

Oktober oppsummering i bilder

Heihei! jeg blogget ikke igår fordi det er alt for mye annet å tenke på for tiden med skole, så jeg får nok ikke blogget hver dag. Neste mandag har vi engelsk tentamen og den må jeg øve masse på. Onsdagen er det norsk tentamen og fredag reiser jeg til London. Uken deretter skal jeg i arbeidsuke. Jeg kom på Cubus i Asker som var første valget mitt noe som er kjempebra. Men i arbeidsuken blir det sikkert også stress. Jeg skal prøve å få blogget så mye jeg kan, men kan nok ikke love hver dag.

Her er bilder fra Oktober.

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits